Project: IoT-platform voor bewaking van omgevingscondities

Wij hebben onderzocht hoe Molex-oplossingen ons in staat stellen om het Internet of Things in onze huizen te integreren. Met behulp van connectoren, aansluitingen en antennes van Molex hebben wij een veelzijdig IoT-platform gecreëerd dat gegevens verzamelt van aangesloten sensoren (inclusief temperatuur, luchtvochtigheid, lichtintensiteit, luchtkwaliteit enz.) en de gegevens via Wi-Fi naar de Raspberry Pi-server zendt. Op basis van deze metingen, herkent het systeem als ons huis iets nodig heeft, bijv. het sluiten van de jaloezieën, het aanpassen van de verlichting of het starten van de recuperator, zodat de kwaliteit van ons leven automatisch wordt verhoogd. Het hele proces wordt mogelijk gemaakt door betrouwbare Molex Connected Home-oplossingen, voor de elementen die de systemen van een intelligent huis vormen.

Meer weergeven

Connected Home / connectoren voor Smart Home

Van capacitieve schakelaars en LED-weergave tot uitgangen, antennes, verlichting en thermostaten - slimme woningsystemen integreren meer en meer apparaten in ons dagelijks leven. Elk onderdeel van een slimme woning heeft een veilige en betrouwbare verbinding nodig. Bekijk een breed scala aan standaard- en aangepaste oplossingen voor de integratie van het door Molex geleverde Connected Home.

Meer weergeven

Molex is een geregistreerd handelsmerk van Molex, LLC in de Verenigde Staten van Amerika en mag geregistreerd worden in andere landen; alle andere handelsmerken die in dit document zijn vermeld behoren tot hun respectieve eigenaars.